Procuratura Generala, Procuratura Anticoruptie si Institutul pentru Politici si Reforme Europene au semnat astazi un Memorandum de intelegere, care are drept scop dezvoltarea politicilor destinate cresterii eficientei urmaririi penale si sanctionarea coruptiei la nivel inalt.

Publicat:23.06.2022, 13:03

Acestia impreuna cu expertii internationali, urmeaza sa realizeze o analiza functionala a Procuraturii Anticoruptie pentru cresterea eficientei in investigarea penala a cauzelor de coruptie la nivel inalt in Republica Moldova

In acest context, partile au convenit ca la solicitarea Procuraturii Generale a Republicii Moldova si a Procuraturii Anticoruptie, Institutul pentru Politici si Reforme Europene sa asigure:

- contractarea unei expertize/analize tehnice in contextul investigarii cauzelor de coruptie la nivel inalt si a infractiunilor financiare, inclusiv transnationale;

- acordarea asistentei tehnice in procesul de consolidare a capacitatilor institutionale ale Procuraturii in domeniul cooperarii internationale si comunicarii strategice.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.