Puiul de leu surprins ieri intr-o padure de la Stefan Voda va fi transmis Gradinii Zoologice din Chisinau, iar stapanul animalului s-a ales cu un proces verbal. Despre asta a anuntat directorul Inspectoratului pentru protectia mediului, Ion Bulmaga. 

Ultimul update: 14.01.2023, 10:36 Publicat:14.01.2023, 10:30

„Referitor la cazul tinerii in captivitate a unui exemplar de specie ,,Leu". Ieri la fata locului sau deplasat inspectorii de mediu din cadrul Directiei de profil a Inspectoratului pentru protectia mediului pentru a investiga actiunile persoanei care detinea acest animal. Astfel, persoanei in cauza i s-a intocmit proces-verbal cu privire la contraventie, animalul urmand luni la prima ora sa fie transmis la Gradina zoologica din Chisinau, conform prescriptiilor obligatorii inaintate”, a scris Bulmaga pe pagina sa de facebook. 

Un pui de leu a fost surprins ieri in localitatea Palanca din raionul Stefan Voda. Informatia a fost confirmata pentru PRO TV de catre directorul Inspectoratului pentru protectia mediului, Ion Bulmaga. Acesta a mentionat ca animalul se plimba cu stapanul. Puiul de leu de sase luni fiindu-i oferit in dar de gradina zoologica de la Odessa pentru suportul acordat refugiatilor ucraineni.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.