Dupa ce vineri-seara sefului Consiliului Suprem de Securitate al Ucrainei, Alexei Danilov, a avertizat despre faptul ca Rusia ar intentiona sa organizeze  o lovitura de stat in Moldova, cu suportul unui grup de ceceni, aflati acum in calitate de salvatori in Turcia, liderul cecen, Ramzan Kadirov, un apropiat al lui Vladimir Putin, a venit cu o reactie. Acesta sustine ca daca va exista un astfel de ordin, acesta va fi pus in aplicatie fara a fi discutat.

Ultimul update: 13.02.2023, 10:52 Publicat:13.02.2023, 10:52

"La orizontul ucrainean a aparut un alt cunoscator increzut in sine, care ar fi dezvaluit planurile sinistre ale Rusiei de a pune mana pe Moldova si a prezis prabusirea federatiei intr-o duzina de tari. 

Explic pentru astfel de experti: trebuie sa invatati mult si bine pentru a sti planurile Rusiei. Daca va exista un ordin de la comandantul suprem, atunci suntem pregatiti sa mergem chiar si in America… Vom lasa Moldova cu mult in urma. Si un astfel de ordin nu se discuta, dar se executa. Avem toate fortele, mijloacele si echipamentele necesare pentru a-l pune in aplicare”, a scris Kadirov pe canalul sau de Telegram.

Totodata, liderul cecen a mai adaugat ca Rusia este dotata din punct de vedere tehnic pentru ca sa-si indeplineasca planurile.

„Cavalerul Mavlid Visaitov, care a primit Ordinul Legiunii de Onoare, a ajuns pana la Elba. Dar astazi suntem pe cai de fier, iar pentru noi va fi o adevarata sarbatoare. In ceea ce priveste prabusirea Rusiei, aceste incercari ale Occidentului au loc inca din anii 90. Granitele Rusiei se schimba doar atunci cand ea insasi isi doreste asta”, a conchis Kadirov.

Vineri, Secretarul Consiliului de Securitate si Aparare Nationala de la Kiev, Oleksi Danilov, a declarat in cadrul unei emisiuni ca gruparile de ceceni implicate in lupta impotriva Ucrainei lucreaza acum ca „salvatori” in Turcia si ar putea ajunge cu o misiune pe teritoriul Republicii Moldova.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.