Red Union Fenosa confirma faptul ca electricitatea a fost deconectata in mai multe sectoare ale orasului din cauza unei persoane care a urcat pe un pilon.

Publicat:23.11.2019, 14:38

Potrivit unui comunicat, astazi in jurul orei 12.00 pe un pilon al liniei electrice aeriene de tensiune inalta de 110 kV din Chisinau, a fost depistata o persoana in stare de ebrietate, care a urcat cu intentii neclare, supunandu-se unui real pericol de elecrocutare.

„Pentru evitatea riscurilor in acest sens, de asemenea, pentu a asigura interventia salvatorilor in conditii de securitate, linia respectiva a fost deconectata. La fata locului sunt prezente echipe operative ale Red Union Fenosa, salvatori si politisti, care desfasoara in comun operatiunea de salvare.”, se arata in comunicatul emis.

Din cauza deconecarii liniei electrice respective zeci de troleibuze au ramas blocate pe bulevardul Stefan cel Mare din capitala. Totodata, au ramas temporar fara tensiune consumatori din sectoarele Sculeni si Posta veche, care vor fi realimentati cu energie imediat dupa finalizarea interventiei salvatorilor.