Drumul de acces spre postul vamal Leuseni-Albita a fost deblocat, astfel, se activeaza in regim normal. Totusi, in contextul actiunilor de protest anuntate pentru maine, 14 februarie, in apropierea postului vamal respectiv, politia indeamna soferilor sa opteze pentru alte puncte de trecere.

Ultimul update: 13.02.2024, 17:51 Publicat:13.02.2024, 15:28

UPDATE In acest sens, recomandam sa optati pentru traversarea prin posturile vamale Sculeni-Sculeni, Costesti-Stinca sau Leova- Bumbata(program de lucru 08:00-20:00), pentru a evita eventualele neplaceri si intarzieri”, anunta Serviciul Vamal.

STIRE INITIALA „Circulatia mijloacelor de transport reluata in regim normal. Concomitent, amintim ca prin posturile vamale Costesti-Stinca, Sculeni-Sculeni si Leova-Bumbata, se circula lejer si valorile traficului sunt minime. Recomandam sa optati pentru traversarea inclusiv si prin aceste posturi vamale”, spun responsabilii. 

Drumul a fost blocat pana la aceasta ora de fermierii care protesteaza. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.