Tanarul de 21 de ani, ucis in parcul Valea Trandafirilor din capitala, a fost petrecut astazi pe ultimul drum. Acesta era model, iar recent semnase un contract cu o agentie de modeling din Milano si urma sa se mute in Italia. Tot astazi, cei doi militari, banuiti de omorul baiatului, au primit cate 30 de zile de arest in izolator. Avocatii suspectilor spun ca vor contesta decizia. 

Publicat:06.01.2022, 19:51

Rand pe rand, cei doi militari, banuiti de omorul tanarului de 21 de ani au fost adusi in fata judecatorilor. Acestia si-au acoperit fetele si nu au raspuns la intrebarile noastre.

Magistratii au admis integral demersurile procurorului de a-i plasa pe indivizi in arest in izolator pentru 30 de zile. Imediat, acestia au fost escortati la penitenciarul numarul 13 din capitala. Procurorul de caz ne-a spus ca cei doi militari nu-si recunosc integral vina. 

SERGIU SAVCA, PROCUROR: “Ei nu recunosc faptul ca intentionat l-au ucis. Ei recunosc doar ca ambii l-au maltratat si pledeaza doar la huliganism. Au declarat ca victima era in viata, inainte ca ei sa plece, au discutat si asa mai departe.”

Avocatii spun ca vor contesta decizia la Curtea de Apel. 

Tot astazi, tanarul de 21 de ani a fost petrecut pe ultimul drum. Potrivit site-ului Komsomolskaia Pravda, baiatul era model si lucra la o agentie de moda din capitala. Recent, acesta ar fi semnat un contract cu o agentie din Milano si urma sa se mute acolo. 

Crima s-a produs acum patru zile, cand cei doi militari au cumparat bauturi alcoolice si au mers in parcul Trandafirilor pentru a le consuma. Potrivit procurorilor, la un moment pe langa ei a trecut victima, iar soldatii i-ar fi cerut o tigara. Pentru ca nu le-ar fi placut raspunsul baiatului, ei l-au batut si l-au lasat sa zaca fara cunostinta pe malul unui lac. Luni dimineata, tanarul a fost gasit fara suflare, iar ieri cei doi soldati au fost retinuti. Ei sunt cercetati pentru omor intentionat si risca pana la 20 de ani de inchisoare.