Serviciul Vamal anunta ca a fost deblocat traficul camioanelor la postul vamal Leuseni. La moment in randul de asteptare sunt 24 de camioane pentru a iesi din tara.

Publicat:15.06.2022, 09:37

Potrivit Serviciului Vamal, in urma masurilor intreprinse in vederea fluidizarii traficului camioanelor la postul vamal Leuseni, in ultimele 24 de ore au fost procesate 416 camioane la fel pe sensul de iesire din tara.

Ieri, ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco, a spus ca in cadrul sedintei Comisiei Situatii Exceptionale a fost luata decizia cu privire la organizarea echipelor mixte de control in punctele de trecere a frontierei moldo-romane pentru a fi deblocat traficul la vama. Aceste echipe mixte vor fi amplasate pe teritoriul Romaniei, fiind formate de specialistii din cadrul politiei de frontiera si a Serviciului Vamal al Republicii Moldova.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.