Trei tineri din Cojusna s-au apucat sa repare un drum principal din localitate. Pentru lucrari si-au adus instrumentele de acasa, dar si banii adunati in strainatate. In timp ce baietii acuza autoritatile locale ca nu fac nimic, primarul sustine ca, de fapt, cineva ar vrea sa-i denigreze imaginea inainte de alegerile locale.

Publicat:02.09.2019, 18:49

Fara investitori si sef de santier, dar cu puterile si banii proprii, asa si-a inceput munca Alexandru, Pavel si Nicolae. 

Au adunat instrumentele din gospodarie, le-au incarcat intr-un microbuz si s-au apucat de reparatii. 

Dupa ce au lucrat mai multi ani peste hotare si acum s-au intors acasa, tinerii spun ca au obosit de promisiunile autoritatilor si s-au gandit sa faca singuri ceva in localitatea lor. 

Baietii au invatat totul din mers. Au cautat raspunsuri la intrebarile care apareau pe parcurs … pe internet. 

Mai in gluma, mai in serios, Nicolae spune ca sunt mai multe motive, care l-au facut sa faca echipa cu prietenii sai.

Nicolae: “Eu toata ziua merg pe acest drum gaurit de an de zile, avem de gand sa-mi fac dintii dar am hotarat mai intai sa facem drumul apoi dintii.”

Pe langa asta, au reparat si o statie de asteptare din preajma scolii.

Pavel SIRCU: “Ne-a costat 1000 de lei pentru aceasta tigla in rest am adus fierul care statea acasa fara folos si iata am construit aceasta statie.”

La polul opus, primarul din localitate sustine ca tinerii nu vor decat sa-i denigreze imaginea incainte de alegerile locale din toamna. 

Totodata, primarul asigura ca are un proiect, pentru a repara o parte din drumul central si ca, in curand, vor incepe lucrarile.