Comisia Europeana va oferi un suport in valoare de 12 milioane de euro pentru reabilitarea si modernizarea a doua tronsoane cheie de linii de cale ferata. Anuntul a fost facut de premierul Dorin Recean, intr-o postare pe Facebook.

Publicat:26.10.2023, 09:54

„In calea noastra de aderare la UE, dezvoltam economia si acceleram integrarea noastra pe piata unica europeana prin modernizarea infrastructurii feroviare, rutiere si portuare, interconectarea acesteia cu nodurile regionale de transport”, scrie Recean.

Totodata, acesta a mentionat ca in discursul tinut la Forumul Global Gateway, el a subliniat ca Guvernul investeste in infrastructura si creeaza conditii favorabile pentru atragerea investitorilor straini.

Ulterior, in cadrul Forumului a fost semnat Acordul de contributie prin care Comisia Europeana va oferi un suport nerambursabil de 12 milioane de euro pentru Republica Moldova. Banii care vor fi investiti in reabilitarea si modernizarea a doua tronsoane cheie de linii de cale ferata.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.