Asa-zisele autoritati din stanga Nistrului anunta ca in regiunea transnistreana ar fi fost prevenit un act terorist. Suspectii ar fi fost retinuti.

Publicat:09.03.2023, 11:34

Potrivit asa-zisele autoritati din regiunea transnistreana, actul terorist ar fi fost organizat impotriva mai multor oficiali din stanga Nistrului la comanda Serviciului de Securitate al Ucrainei, insa autoritatile de la Kiev nu au comentat acuzatiile.

Ulterior, suspectii ar fi fost retinuti, iar impotriva acestora ar fi fost pornite dosare penale pe mai multe capete de acuzare. 

Unul dintre ei este un individ pe nume Veaceslav Chisnicean, nascut la Tiraspol, dar care s-ar fi mutat in urma cu 12 ani cu traiul la Odesa. Acesta povesteste care ar fi fost misiunea sa in organizarea asa-zisului act.

Contactati de PRO TV, responsabilii de la Biroul politici de reintegrare au mentionat ca vor reveni cu detalii la acest subiect.

Sursa video: Telegram/Первый Приднестровский 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.