In aceasta dimineata, o racheta ruseasca a cazut pe teritoriul localitatii Naslavcea din tara noastra. Aceasta ar fi o racheta doborata de sistemul antiaerian ucrainean, anunta MAI.

Ultimul update: 31.10.2022, 10:55 Publicat:31.10.2022, 10:52

Potrivit autoritatilor, totul s-a intamplat in aceasta dimineata. La moment nu sunt inregistrate victime, dar mai multe geamuri ale unor locuinte din Naslavcea au fost sparte.

„Autoritatile ucrainene au informat ca in aceasta dimineata a avut loc un atac rusesc cu drone asupra barajului Dnestrovsc1, din teritoriul Ucrainei, care este la o distanta de 10 Km de barajul Naslavcea. Atacul rusesc nu a afectat barajul, dar au fost atacate componentele electrice aferente barajului ucrainean. Nu exista pericol de inundatii”, se mentioneaza in comunicatul emis de ministerul Afacerilor Interne.

In prezent, efective ale MAI au incercuit zona pentru a evita eventuale pericole, iar o grupa de documentare se afla acolo.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.