Resturile unei rachete au fost descoperite pe un camp din apropierea raionul Briceni. Anuntul a fost facut de Ministerul Afacerilor Interne.

Ultimul update: 16.02.2023, 14:15 Publicat:16.02.2023, 14:16

Potrivit ministerului Afacerilor Interne, o patrula a Politiei de Frontiera a descoperit in apropiere de punctul de trecere a frontierei Larga, resturile unei rachete, provenite din atacurile aeriene ale Rusiei impotriva Ucrainei.

"Odata descoperite resturile presupusei rachete, imediat s-a luat masura protejarii zonei si a fost anuntat Serviciul de Urgenta 112, echipele Bombteh ale IGP, precum si Procuratura raionului Briceni" , anunta responsabilii de la ministerul Afacerilor Interne.

La moment, Politia de Frontiera impreuna cu Inspectorii de Politie Briceni asigura perimetrul si pregatesc asistenta pentru echipele de investigare si verificare ale Bombteh IGP si ale procuraturii.

La 5 decembrie 2022, in apropierea orasului Briceni, intr-o livada, a fost descoperita o alta racheta. Obiectul exploziv a fost gasit de o patrula a politiei de frontiera.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.