Tânăra de 19 ani de la Orhei care a dispărut acum 8 zile, a fost găsită fără suflare, îngropată în apropierea unui iaz. Poliția a confirmat oficial că corpul neînsuflețit al acesteia a fost găsit la 21 de km de localitatea Chițcanii Vechi.

Ultimul update: 20.04.2024, 13:24 Publicat:20.04.2024, 13:25

Căutările au fost oprite, iar toți polițiștii și voluntarii se întorc.

Potrivit poliției, corpul neînsuflețit a fost găsit într-o fâșie forestieră, la aproximativ 21 de km de la localitatea Chițcanii Vechi, raionul Telenești, cu deplasare pe drum de țară.

Fata de 19 ani, care se afla în a șasea lună de sarcină a dispărut în seara zilei de 12 aprilie, când rudele au alertat poliția. O cameră de supraveghere a surprins momentul în care tânăra, aflându-se la o stație de așteptare a transportului public din Orhei, a urcat într-o mașina de ocazie. La 4 zile de la dispariție, poliția l-a reținut pe șofer.

Citeste si : Poliția a efectuat percheziții la casa bărbatului în mașina căruia a urcat tânăra dispărută: Ce spune fratele suspectului - VIDEO

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.