Tanarul de 21 de ani, suspectat de omorul fetitei de sapte ani din localitatea Recea din raionul Riscani, si-a recunoscut vina. Informatia a fost confirmata pentru PRO TV de reprezentantii politiei. 

Ultimul update: 09.08.2023, 15:47 Publicat:09.08.2023, 15:44

Diana FETCO, SEFUL SECTIEI COMUNICARE SI PROTOCOL AL IGP: „Principalul suspect si-a recunoscut vinovatia pentru faptele imputate. Procurorii vor inainta un demers de aplicare a masurii preventive arest pentru 30 de zile. Acesta urmeaza a fi supus unui sir de expertize, inclusiv cea psihiatrica.”

Pe faptul omorului a fost pornita o cauza penala.

Ieri, politia a anuntat ca o fetita de sapte ani din satul Recea, raionul Riscani, a disparut in timp ce se juca in apropierea casei cu alti copii. Dupa amiaza, copila a fost gasita fara suflare intr-o casa parasita din localitate.

Tot ieri, politia a retinut doi suspecti in omorul copilei - doi frati, de 21 si 33 de ani, din aceeasi localitate. In aceasta dimineata, barbatul de 33 de ani a fost eliberat. Potrivit politiei, barbatul nu se afla acasă in momentul comiterii crimei, iar acest fapt a fost confirmat de camerele de supraveghere din sat si de martori. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.