Nici vorba de distanta sociala. Un autobuz din capitala a fost surprins plin pana la refuz cu pasageri.

Publicat:23.02.2021, 11:35

Potrivit autorului videoului, situatia s-a intamplat in aceasta dimineata. Imaginile au fost postate pe o retea de socializare.

Transportatorii auto din toata tara, inclusiv din capitala, dar si autobuzele de pe rutele interurbane nu vor circula astazi. Acestia spun ca fac asta in semn de protest fata de decizia autoritatilor de a-i obliga sa ia pasageri doar pe jumatate. In acest context, primaria Chisinau anunta ca a suplinit numarul de autobuze si troleibuze in capitala.

Citeste si :  Greva in capitala. Microbuzele private nu circula in semn de protest

Pe 20 februarie, Comisia Nationala Extraordinara in Sanatate Publica si-a suspendat prevederea de limitare a numarului de persoane in transportul feroviar, rutier, in trafic raional, local si municipal la 50% din capacitate. CNESP a luat aceasta decizie, dupa ce cele mai reprezentative asociatii patronale din transporturi au dat asigurari ca vor mobiliza membrii sai sa respecte strict masurile de prevenire a raspandirii infectiei COVID-19 in unitatile de transport.

Citeste si :  Ultima ora: CNESP a venit cu noi decizii privind activitatea transportatorilor si a pietelor comerciale / DOC

Sursa video: facebook/Dan Rain