Un autoturism de lux, trantit pe o platforma auto asa incat a fost avariat. Acest moment l-a surprins un internaut, iar ulterior s-a dovedit ca masina apartine deputatului socialist Adrian Lebedinschi. Acesta spune ca Mercedesul s-a blocat pe strada din cauza ploilor de ieri.  

Publicat:30.09.2020, 18:16

Aceste imagini au fost publicate, astazi, de un internaut care a suprins momentul in care Mercedesul este evacuat. Acesta a presupus ca autoturismul ar fi fost ridicat pentru ca era parcat neregulamentar. Contactat telefonic, deputatul socialist, Adrian Lebedinschi, caruia ii apartine automobilul si care ne-a confirmat acest lucru, sustine ca de fapt, acesta avea defectiuni dupa ploaia de ieri.  

“Ieri a nimerit in apa si automobilul s-a defectat. Astazi a fost evacuat si este la reparatie", ne-a spus Lebedinschi. Acesta a precizat ca o ruda de-a sa ar fi fost la volan.  

In imaginile video soferul platformei auto afirma ca s-a ocupat de evacuarea automobilului la cererea directorului companiei.  

Automobilul Mecedes E 220 este trecut in declaratia de avere a deputatului, unde este precizat ca are o valoare de 97 de mii de lei. Acesta mai are in proprietate un autoturism de model Hyndai Santa Fe pe care l-a achizitionat in 2016, cu o valoare de 179 de mii de lei.