Un barbat de 69 de ani a decedat, dupa ce i s-a facut rau in troleibuz. Mai multe echipe de Asistenta Medicala Urgenta au intervenit pentru a-l salva, dar fara succes.

Publicat:15.03.2023, 11:23

Potrivit Centrul National de Asistenta Medicala Urgenta Prespitaliceasca, totul s-a intamplat ieri, in jurul orei 16:40, in troleibuzul nr.8. Din spusele calatorilor, barbatul stand in picioare, brusc a pierdut cunostinta si a cazut jos la podea in troleibuz. 

Ulterior, calatorii au oprit o echipa de Asistenta Medicala Urgenta care se deplasa la o alta solicitare, pentru a acorda ajutor barbatului care se afla in stare inconstienta.

Imediat, acestia au inceput manevrele de resuscitare, care au fost continuate de a doua echipa, sosita in 4 minute la locul solicitarii.

Ulterior, a intervenit si o echipa de asistenta medicala urgenta specializata (Terapie Intensiva Mobila si Reanimare) din cadrul SAMU Centru. Pacientul a fost preluat de membrii echipei cu continuarea masurilor de reanimare cardio-respiratorie si cerebrala in ambulanta. 

Din nefericire, masurile de resuscitare efectuate de echipele de Asistenta Medicala Urgenta nu s-au soldat cu succes.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.