Un barbat din capitala a ajuns la spital dupa ce a fost injunghiat de un individ, pe care l-a atentionat sa dea volumul muzicii la masina mai incet. S-a intamplat acum o saptamana, iar victima se plange ca agresorul se afla in libertate si ca se teme pentru siguranta sa. Politia sustine ca nu l-au arestat pe suspect pentru ca nu au suficiente probe, dar ca cerceteaza cazul.

Publicat:13.02.2020, 20:03

“Sotia mea i-a facut observatie vecinului sa dea muzica mai incet. In adresa ei au parvenit insulte si amenintari. Eu am mers la el, am inceput sa discut, nu aveam intentia sa ma cert. Acesta a inceput sa fie agresiv, sa ma ameninte. El m-a injunghiat cu cutitul in burta si in mana.”

Barbatul a ajuns la spital in stare grava si a fost operat, iar acum doua zile a fost externat. Victima a aflat ca cel care l-a atacat este in libertate si spune ca ii este frica pentru viata sa si a familiei sale.

“- El a fost eliberat, nu a fost retinut. A venit inapoi in aceasta curte, in aceasta casa unde se afla sotia si fiica mea. Am avut un soc pentru ca imi fac griji pentru sanatatea apropiatilor mei.” 

Si vecinii sustin ca agresorul ar fi avut conflicte cu mai multi locatari ai blocului.  

“Desigur ca ne este fica. La mine vin nepotii, este periculos, nu se poate de lasat asa.”

Barbatul de 39 de ani, care a fost injunghiat, crede ca oamenii legii incearca sa musamalizeze acest caz, iar sotia acestuia sustine ca atacatorul ar fi fost eliberat chiar in ziua incidentului.

“- Acest caz se taraganeaza. Eu cred ca politia incearca sa musamalizeze cazul. As vrea sa atrag atentia in primul rand organelor de drept si a Procuraturii Generale.”

Politia, insa, neaga acuzatiile si afirma ca cerceteaza cazul.

Natalia STATI, OFITERUL DE PRESA AL POLITIEI CAPITALEI: “Politia isi indeplineste atributiile de serviciu. Dupa cum am mentionat se asteapta expertiza medicolegala pentru a stabili gravitatea leziunilor cu care s-a ales barbatul in urma aplicarii plagii de cutit.”

Ulterior, oamenii legii vor stabili cum va fi pedepsit suspectul in varsta de 24 de ani.