Consilierul municipal din partea PAS, Alexandr Trubca, a fost surprins cum se joaca in telefon in cadrul sedintei de astazi a CMC. Imaginile au fost postate de catre primarul capitalei, Ion Ceban. La scurt timp, consilierul a scris cateva comentarii la postarea respectiva.

Publicat:20.04.2021, 15:27

"3300 lei pe zi pentru tancuri si pumni. Consilierii municipali se joaca in tancuri la sedinta Consiliului Municipal Chisinau. Alesi de locuitorii Chisinaului, din buzunarul carora primesc cate 3300 de lei pentru o zi de sedinta, acestia in loc sa rezolve problemele oamenilor, ei se joaca in telefon in tancuri sau navigheaza pe internet, fac alte lucruri rusinoase. Sunt consilierii care isi impart pumni, vorbesc necenzurat si nici macar nu citesc proiectele de decizie. Tot ei sunt cei care au "ZERO" initiative pentru dezvoltarea orasului in timp de un an si jumatate. Unii nici macar de ochii lumii nu au propus initiative", a scris Ion Ceban pe pagina sa de facebook.

In comentarii la postarea lui Ion Ceban, Alexandr Trubca, consilierul PAS, a scris ca: "Domnule Primar, nu aiuriti. Eu in CMC am facut mai mult ca toata fractiunea dumneavoastra."

Edilul capitalei a venit imediat cu o replica: "Fara suparari, dar asemenea declaratii sint deja din alta categorie de examinare si apreciere."