Un individ a urcat intr-un troleibuz din capitala si a atacat soferul. Intre acestia s-a iscat o bataie, iar mai multi martori au incercat sa-i linisteasca.

Publicat:14.01.2021, 17:09

Potrivit politiei, totul s-a intamplat astazi. Barbatul, in varsta de 34 de ani, a atacat soferul pentru ca acesta nu a vrut sa ii deschida usa la semafor ca sa urce. Individul se afla in stare de ebrietate, spune politia. Acesta a fost linistit de cativa tineri si carabinieri, apoi a fost retinut de oamenii legii. Cei care se aflau in preajma au filmat scena si au publicat imaginile pe retelele de socializare. 

"Mai pe scurt, ma urc in troleibuzul 22 de la strada Armeneasca si cand vad intra un tip necunoscut, fara masca, si se izbeste spre sofer, soferul fiind infuriat, l-a scos afara si l-a pus jos, cauza pentru care acest tip s-a aruncat la sofer nu o cunosc, insa soferul mentiona “eu am copii de varsta ta. M-am abatut un pic de la incident, 30 secunde maxim, ma intorc, tipul necunoscut il tine fortat de gat pe sofer, dupa care au intervenit cativa baieti si l-au calmat pe individ”, a scris un martor pe un grup de facebook. 

Sursa video: chisinau.fail