Un medic oftalmolog angajat al Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Vaslui, care activa in cadrul Ambulatoriului de Specialitate, a decedat dupa ce s-ar fi infectat cu COVID-19, el fiind originar din Republica Moldova si nevaccinat impotriva COVID-19.

Publicat:28.10.2021, 11:56

″In aceste clipe de adanca tristete este foarte greu sa ne gasim cuvintele, pentru ca nimic nu poate umple golul lasat in sufletele celor apropiati odata cu pierderea fiintei iubite. Cu regret trebuie sa anuntam ca ne-a parasit, cel care a fost medic specialist oftalmolog Ciobanu Vladimir, doctor in cadrul Ambulatoriului Integrat al SJU Vaslui. Sincere condoleante familiei indoliate! Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace!”, au transmis reprezentantii spitalului pe pagina de Facebook a institutiei.

Originar din Republica Moldova, medicul a decedat la Chisinau, el nefiind luat in evidenta cu COVID-19 de Directia de Sanatate Publica Vaslui.

Potrivit reprezentantilor spitalului vasluian, barbatul se afla in concediu inca din luna septembrie si ar fi fost nevaccinat.

Sursa: