Un moldovean si un ucrainean au fost prinsi cu acte false, la trecerea frontierei de stat. Unul dintre ei le-a spus politistilor de frontiera ca obtinut permisul in Rusia, participand la un proiect de filmari.

Publicat:23.06.2022, 14:59

Potrivit politiei de frontiera, totul s-a intamplat ieri. In primul caz este vorba de un tanar ucrainean de 25 de ani care s-a prezentat cu pasaport falsificat, la iesire din tara, pe Aeroport International Chisinau. Acesta urma sa zboare pe ruta Chisinau- Thessaloniki.

In al doilea caz, totul s-a intamplat la vama Costesti. Un barbat de 43 de ani, din raionul Rezina a fost prins cu un permis de conducere falsificat, eliberat de autoritatile moldovenesti. Acesta urma sa ajunga in calitate de pasager la Moscova.

Audiat, barbatul a recunoscut ca a obtinut permisul in Federatia Rusa, participand la un proiect de filmari. Documentul l-ar fi primit chiar de la angajatii care lucrau la acest proiect.

Documentele au fost ridicate si transmise spre expertiza.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.