La doar patru zile distanta un alt rezervor cu resturi de floarea soarelui de la Portul Giurgiulesti a fost cuprins de flacari. Cinci echipaje de pompieri au intervenit pentru a lichida incendiul. 

Ultimul update: 20.01.2023, 09:05 Publicat:20.01.2023, 09:05

Potrivit IGSU, totul s-a intamplat in aceasta dimineata, in sudul tarii. Rezervorul numarul 2 in care era pastrat srot de seminte de floarea soarelui a luat foc. Cinci autospeciale cu 20 de salvatori si pompieri au intervenit. Acum acestia se afla la locul incendiului si incearca sa stinga flacarile. 

Potrivit primelor informatii rezervorul numarul 2 are o capacitate de 1.100 tone. La moment in el sunt depozitate doar 50% din volumul total. 

In urma incidentului nu sunt raportate victime si nu exista riscuri pentru cetateni si infrastructura din zona. 

Luni, un incendiu similar a avut loc la un alt rezervor de pe teritoriul portului Giurgiulesti. Din cauza mocnirii unei incarcaturi de peste 1.000 tone resturi de floarea soarelui, cisterna s-a prabusit si a luat foc. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.