Consiliul Superior al Procurorilor a hotarat ca Veronica Dragalin este castigatoarea concursului la functia de Procuror-sef al Procuraturii Anticoruptie. Candidatura Veronica Dragalin va fi inaintata Procurorului General interimar pentru numirea in functie. Despre asta, a anuntat ministrul Justitiei, Sergiu Litvinenco, pe pagina sa de facebook. 

Ultimul update: 07.06.2022, 12:56 Publicat:07.06.2022, 12:54

„Felicitari doamnei Dragalin pentru prestatia excelenta avuta atat la etapa preselectiei in fata comisiei speciale, cat si la cea a selectiei in fata Consiliului”, a scris ministrul. 

Dupa etapa de preselectie, Veronica Dragalin a obtinut 9,8 puncte din 10, fiind cel mai mare punctaj oferit de comisia speciala celor 4 candidati care au ajuns pana la aceasta etapa. 

La data de 18 mai, membrii comisiei s-au convocat in sedinta inchisa, in format on-line, iar candidatii au raspuns la intrebari.

Astazi, in cadrul sedintei Consiliului Superior al Procurorilor a avut loc loc etapa finala a concursului, proba interviului pentru candidatii la functia de procuror-sef al Procuraturii Anticoruptie. Candidatii au fost: Oleg Potirniche, Victor Brinza, Octavian Iachimovschi, Adrian Bordianu si Veronica Dragalin.

Pana in prezent, Veronica Dragalin a fost procuror in California, unde a instrumentat numeroase cazuri de coruptie mare si a obtinut un premiu din partea FBI.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.