Vindea droguri, ca sa-si ajute mama cu bani. Este explicatia unui tanar de 22 de ani, care a fost prins de oamenii legii cu narcotice la el. Politistii  au retinut si un alt suspect, invinuit ca ar "lucra" impreuna cu el.

Publicat:23.02.2021, 14:17

Potrivit politiei de frontiera, grupul criminal activa din noimebrie 2020. Oamenii legii au organizat o ambuscada in orasul Edinet in urma careia a fost retinut un moldovean cu trei pachetele de droguri. La scurt timp, politistii au retinut inca o persoana care se afla in apropiere.

Oamenii legii au facut mai multe perchezitii, atat in casele, cat si in automobilele tinerilor. Astfel au fost gasite peste 200 grame de substante narcotice si obiecte pentru prepararea si administrarea drogurilor.

In cadrul audierilor, persoanele au declarat ca vindeau drogurile. Unul dintre tineri a recunoscut ca nu este la prima sa abatere de acest gen, fiind anterior condamnat la trei ani de inchisoare cu probatiune.

Daca vor fi gasiti vinovati, tinerii risca inchisoare de la 3 la 7 ani. Substantele au fost transmise la expertiza chimica.