Zdob si Zdub si fratii Advahov au postat un filmulet inainte de marea finala a Eurovision 2022, care va avea loc astazi. Reprezentantii Moldovei vor participa in concurs sub numarul 19.

Publicat:14.05.2022, 17:16

Artistii au transmis un nou mesaj fanilor, ca simt mobilizarea pentru sustinerea Moldovei, promitand sa fie cat mai energici in scena.

„Azi, mai mult ca niciodata simtim mobilizare pentru sustinerea Moldovei. Ne vom stradui sa fim cat mai energici pe scena. Urca, urca, pe scena. Urcati cu noi! Sustinem Moldova, numarul 19”, spune ei.

Cum puteti vota? Cand se anunta televoting, trimiteti SMS cu textul 19 la numarul indicat in tabel din tara de resedinta. Atentie orice sms sau apel telefonic se taxeaza.”

Trupa Zdob si Zdub a intrat in cartea recordurilor Eurovision, fiind singura trupa din istoria acestui concurs care a ajuns de trei ori in finala, in trei decenii diferite.

Concursul se desfasoara anul acesta la Torino, sub sloganul „The sound of beauty”. Eurovision este cea mai importanta competitie muzicala internationala, organizata de cea mai mare asociatie a televiziunilor publice din Europa. Concursul se desfasoara in fiecare an, incepand din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive si mai urmarite programe de televiziune din lume, fiind transmis atat in Europa, cat si in Australia, Asia si Statele Unite.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.