Demult au apus vremurile cand trebuia sa cutreieri tot orasul pentru a depune CV-ul fizic direct pe masa angajatorului. Acum timpul si comoditatea au un alt pret. Daca esti in cautarea unui nou post de munca, noteaza-ti doua adrese: jobs.diez.md si delucru.md. Acelasi lucru il faci si daca esti angajator in proces de recrutare.

Publicat:23.02.2021, 12:25

Cu ajutorul acestor doua platforme ai toate sansele sa nimeresti la jobul pe care ti-l doresti, in doar cateva clickuri, intalnirea dintre cerere si oferta de pe piata muncii fiind simpla si rapida.

Dar sa le luam pe rand si sa identificam care platforma e mai potrivita pentru tine.

Pe delucru.md gasesti locuri de munca pentru orice nivel de cariera si experienta, din cele mai diverse domenii: de la servicii de curatenie, soferie sau agricultura pana la inginerie, IT, marketing, medicina si farmaceutica, finante, banci, drept etc.

Pe platforma sunt inregistrati peste 2000 de angajatori si 4000 de oferte de angajare, dintre care, cu siguranta, un job poate fi al tau.

In acelasi timp, jobs.diez.md se adreseaza, in mare parte, persoanelor calificate. Toate locurile de munca sunt High Level. Pe platforma gasesti joburi atat pentru tineri care au absolvite studii superioare, cat si pentru profesionisti cu experienta solida intr-un anumit domeniu.  

De asemenea, pe aceasta platforma, poti gasi programe de internship sau joburi oferite de catre angajatori straini, pe care le poti practica de la distanta 100%.

Ambele site-uri iti ofera posibilitatea de a-ti incarca CV-ul, de a-l aplica la pozitiile care te intereseaza sau de a-l face vizibil pentru angajatorii care recruteaza – astfel nu te duci tu la oferta de job, dar vine ea la tine. Iar daca nu ai un CV, nicio problema, il poti crea direct pe platforma.  

Mai mult decat atat, pe delucru.md exista chiar si butonul ”aplica rapid”– unde nu completezi formularul de aplicare, dar transmiti CV-ul tau (deja incarcat pe site) direct catre angajator, cu un singur click.

Pe langa anunturile de angajare pe care le gazduiesc, platformele mai sunt o sursa utila de informatie de nisa: articole cu referire la piata muncii, la angajatorii de top, sugestii despre cum sa-ti elaborezi un CV eficient, cum sa te prezinti la un interviu de angajare sau cum sa-ti negociezi salariul. De asemenea, vei gasi recomandari din partea juristilor, pe care sa le folosesti in cazul eventualelor situatii neplacute: neachitarea salariului, concedierea, angajarea ilegala etc.

Un motiv convingator de ce ar trebui sa apelezi la aceste doua platforme, fiind in cautarea unui loc de munca, e ca fiecare companie inregistrata trece printr-o verificare rigida a datelor juridice. Astfel ai siguranta ca aplici la un job legal si ca vei fi scutit de confruntarea cu posibile situatii neplacute. 

In cazul in care nu ai gasit o oferta de munca atractiva astazi, acceseaza site-urile si maine – platformele sunt actualizate cu joburi noi in fiecare zi.

Asadar, daca esti in cautarea unui nou loc de munca sau daca tu esti angajatorul care vrea sa-si completeze echipa cu persoane competente, acceseaza acum platformele jobs.diez.md si  delucru.md – partenerii tai in drumul spre o cariera de succes.  

Fii la curent cu cele mai noi si mai atractive oferte de munca, urmareste paginile de pe retelele de socializare:

Jobz.diez.md – Facebook, Instagram
Delucru.md – Facebook, Grup Public
Spor la gasit cele mai bune oferte si ne auzim la primul salariu!

*Acest articol este un produs comercial.