Știai că peste 10% din populația globului suferă de dentofobie – frica față de medicii și procedurile dentare? Cauzele acesteia pot fi diferite - experiențele neplăcute cu medici neprofesioniști, durerile suportate anterior, disconfortul sau chiar refluxul de vomă pronunțat. 

Publicat:04.04.2024, 16:18

Dar cum poate fi depășită această frică, în special în cazurile unde sunt necesare intervenții complexe? Vă spunem noi! O soluție eficientă pentru toți cei care doresc să treacă ușor peste orice tip de intervenție - procedura de anestezie generală.

Fiind una sigură și simplă, aceasta aduce o serie întreagă de avantaje pentru pacienți cum ar fi:   

- eliminarea totală a disconfortului și durerii: unul dintre principalele avantaje ale anesteziei generale este eliminarea completă a durerii pentru întreaga durată a intervenției. Pacienții se trezesc fără să simtă nici un disconfort și se pot bucura de o recuperare mai rapidă și ușoară; 

- eficiența și rapiditatea tratamentului: cu ajutorul anesteziei generale, medicul dentist poate efectua mai multe proceduri dentare într-o singură ședință, reducând astfel numărul de vizite necesare și timpul total petrecut în cabinetul stomatologic. Acest lucru poate fi deosebit de util pentru pacienții cu progrese multiple sau cu nevoi complexe de tratament. Totodată anestezia generală permite efectuarea tratamentului complex cum ar fi intervențiile chirurgicale sau extracțiile multiple de dinți într-un număr limitat de ședințe; 

- reducerea anxietății și stresului: pentru cei care se confruntă cu anxietate sau frică în legătură cu procedurile dentare, anestezia generală multimodulară (combinată) este cea mai potrivită soluție. Aceasta ajută pacienții să treacă peste orice procedură într-o stare de somn profund, eliminând astfel orice sentiment de stres; 

- monitorizare și siguranță maximă: pe durata anesteziei generale, pacientul este supravegheat constant de către echipă medicală profesionistă într-un spațiu dotat după cele mai stricte standarde.

Astfel, anestezia generală reprezintă o soluție perfectă pentru un tratament de orice complexitate potrivită pentru fiecare matur. 

Descoperiți un nou standard a procedurilor și intervențiilor dentare fără durere, stres și disconfort în cadrul clinicii stomatologice Dr Romaniuc.

Ciocana, str. Ginta Latină, 3/6
tel. (+373 22) 00 65 00 
tel. (+373) 79 00 65 00 
mail. info@dr-romaniuc.md

*Acest articol este un produs comercial