In primul rand, merita sa incepem cu o explicatie a diferentei dintre vinul fara alcool si sucul de struguri. Conform Reglementarilor stabilite de Guvernul Republicii Moldova; „Producerea vinurilor fara alcool difera de producerea vinurilor traditionale doar in etapa finala, prin procesul de eliminare partiala sau totala a alcoolului etilic. Alcoolul ar trebui sa fie eliminat „prin evaporare in vid, separare prin membrana sau o combinatie a acestor metode”.

Publicat:19.05.2022, 11:31

Cu alte cuvinte, conform tuturor regulilor de vinificatie, inclusiv si procesul atat de important precum fermentatia, se produce vin traditional dupa care se extrage alcoolul.

Compania moldoveneasca „Denovie Group” a fost prima pe teritoriul CSI care a inceput productia de vinuri fara alcool. Vinurile sub marca “Casa Petru Alcohol Free” sunt vandute cu succes in Polonia, Belarus, Rusia, SUA, Japonia, cat si alte tari, castigand din ce in ce mai multa popularitate pe piata mondiala.

Pentru ce este vinul fara alcool?

Multe personalitati istorice celebre au sustinut ca vinul este o bautura sanatoasa.

Dar, de asemenea, toata lumea recunoaste ca alcoolul este daunator pentru organismul uman.

Acum imaginati-va un vin natural cu aceleasi proprietati aromatice si gustative, vitamine, micro si macro elemente - dar fara alcool. Un vin care poate fi savurat in orice situatie fara a te limita. La pranz, la picnic, chiar daca esti conducator auto, daca faci sport sau duci un stil de viata sanatos, daca alcoolul este contraindicat din motive de sanatate sau pur si simplu preferi sa ramai cu mintea treaza.

Si nu este o fantezie. Vinuri fara alcool CASA PETRU! Ca compozitie sunt identice cu cele clasice, cu exceptia singurului ingredient - ALCOOLUL.

Special pentru toti iubitorii si cunoscatorii de vin, vinul fara alcool CASA PETRU este produs intr-un asortiment larg pentru fiecare gust.

Vinuri pentru fiecare zi:

Cabernet Sauvignon; Chardonnay; Trandafir; Feteasca Alba; Feteasca Neagra.

Spumante pentru ocazii speciale:

Cabernet Sauvignon; Chardonnay; Trandafir.

Si, de asemenea, vin fara alcool in cutie de metal  cu volumul 0,25l, care este atat de convenabil de luat cu tine la drum si la picnic. Apropo, Grupul Denovie este pionier si pe acest segment, deoarece in Moldova au inceput sa se produca primele cutii cu vin fara alcool din intreaga CSI.

Este de remarcat faptul ca vinurile fara alcool CASA PETRU sunt, de asemenea, o baza excelenta pentru cocktail-uri delicioase, care improspateaza si tonifica perfect in caldura verii. Retete de cocktailuri exclusive se gasesc pe pagina oficiala de Facebook a producatorului:

www.denovie-group.com

Vinurile „Casa Petru fara alcool” – acum cu siguranta –in sanatatea ta!

Puteti achizitiona produsele Grupului Denovie in retelele Alcomarket, Linella, Nr. 1, Kaufland, Green Hills

La benzinariile „Bemol”, „Tirex”, „VENTO”, „Lukoil”

Le puteti comanda si online:

commenzi.md  

Alcomarket

Adresa magazinului specializat Denovie Group, unde gasesti o gama larga de produse alcoolice si non-alcoolice la preturi foarte atractive: Chisinau, bd. Stefan cel Mare si Sfant 123A.

 

*Acest articol este un produs comercial.