Pentru zborurile incepand cu 14 Octombrie, se modifica regulile de transportare a bagajelor de cala si de mana prin extinderea optiunilor oferite si simplificarea limitarilor. Astfel, pasagerii FLYONE vor avea oportunitatea de a alege sa calatoreasca nu doar cu un bagaj de mana, dar sa opteze si pentru a doua geanta, care poate fi luata la bord.

Publicat:18.09.2019, 10:50

Din 14 Octombrie 2019, fiecare pasager are dreptul sa urce in aeronava cu un bagaj de mana gratuit, cu dimensiunea de pana la 40x30x20cm. A doua geanta pana la 10kg si dimensiunea maxima ce nu poate depasi 50x40x25cm poate fi luata la bord de catre pasagerii care au inclus serviciul FLYONE PRIORITY. Tot din luna octombrie, FLYONE introduce noi tipuri de bagaj de cala:

Geanta mica pana la 10 kg (tarif 15 euro)

Geanta standard pana la 20 kg (tarif 20 euro)

Geanta mare pana la 30 kg (tarif 30 euro).

Conform noilor reguli, clientii pot sa aleaga dintr-o gama mai larga de optiuni, fiind in concordanta cu strategia companiei de personalizare a calatoriilor, conform preferintelor si necesitatilor individuale. Totodata, FLYONE face transportarea bagajelor si mai accesibile daca sunt procurate online, astfel fiind cu 50% mai ieftine daca sunt achitate prin intermediul paginii www.flyone.md.

Amintim ca FLYONE s-a lansat in anul 2016 si in prezent opereaza zboruri catre 11 destinatii, 7 curse regulate si 4 curse charter: Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Bodrum. Aditional FLYONE ofera 3 curse in calitate de marketing carrier: Moscova – Surgut, Moscova - Krasnodar si Moscova - Sankt Petersburg.

Biletele pentru zborurile companiei pot fi achizitionate pe site-ul oficial www.flyone.md si la agentiile autorizate atat pe teritoriul Republicii Moldova, cat si peste hotare.

*Acest articol este un produs comercial.