Ne place sa stim ca utilizezi cu placere serviciile noastre si ne straduim in fiecare zi sa-ti oferim noi experiente de utilizare. Cu grija pentru tine, am creat serviciul “Transfer credit” care iti ofera posibilitatea sa transferi banii din balanta contului unui serviciu, in alt cont, prin aplicatia MyMoldtelecom.

Publicat:22.07.2020, 12:22

De exemplu, daca in contul tau de Internet fix ai un sold pozitiv, poti in orice moment transfera banii in contul celorlalte serviciilor ale tale sau in contul serviciilor altui client, pentru a achita abonamentul sau pentru a pastra serviciile active. Acum esti liber sa efectuezi transferul de credit intre conturi usor, rapid si absolut gratuit.

Transferul de credit poate fi efectuat direct din aplicatia MyMoldtelecom fara restrictii, din contul unui abonament Moldtelecom catre altul care poate fi al tau sau chiar al membrilor de familie ori prieteni.

Pentru Prepay, transferul de credit se efectueaza doar intre conturile de Prepay. Dar este important sa stii ca la transferul de credit intre conturile Prepay, nu se ofera bonus pentru reincarcare la contul care a receptionat banii.

Transferul de credit poate fi efectuat dupa numarul de telefon sau in baza numarului de contract si pana la maxim 5 transferuri pe zi, suma minima de transfer este de 10 lei, iar suma maxima de 500 lei.

Manifesta-ti grija fata de cei dragi. Transfera bani in contul lor, direct de pe telefon, din aplicatia MyMoldtelecom si asigura-te ca ei au mereu serviciile active ca sa fie in contact cu tot ce le este important.

Moldtelecom, operatorul numarul 1 in servicii integrate

*Acest articol este un produs comercial.