Inca de la fondare, Vinaria Salcuta si-a orientat eforturile si dedicatia pentru a crea vinuri competitive, prin inovatie si exclusivitate. Astazi, se poate mandri un portofoliu vast si cu modalitatea unica prin care construieste relatia vin-consumantor la noi in tara si dincolo de hotarele ei.

Publicat:27.12.2023, 15:33

Unul dintre rezultatele remarcabile ale vinariei, este performanta prin care surprinde publicul, an de an, lasand loc pentru calitate testata in timp. 

EPIZOD Limited Release este cel mai potrivit exemplu, unde vinul ofera o alta forma si filosofie – de la vinarie, raft si pana la mesele oamenilor.

„O parte dintr-o continua opera de arta a vinificatorilor” – asa putem defini gama de vinuri EPIZOD – una premium, destinata oamenilor care apreciaza in profunzime munca si de dicatia celor care dau nastere acestei bauturi nobile. 

Printre cele mai notabile rezultate pe care le-a obtinut vinaria datorita acestei colectii uimitoare de vinuri alese, se numara distinctii importante, medalii de aur si argint la concursuri internationale precum: Sauvignon Blanc Masters, Challenge International du Vin, Mondial des Pinots, Mundus Vini, Vinarium, Decanter World Wine Awards si multe alte competitii de prestigiu.

Astfel, datorita rezultatelor la nivel mondial, Vinaria Salcuta reuseste sa-si pastreze pozitia de de vinarie favorita pentru oamenii ce apreciaza vinurile la adevarata lor valoare, sa fie printre preferintele publicului pe rafturile magazinelor si sa isi pastreze pozitiile de top pe piata din Moldova.

EPIZOD poarta semnatura diferitor oenologi consacrati, care au depus in timp, efortul si maiestria de a aduce consumatorilor o gama unica si irepetabila de vinuri. Aici, calitatile lor sunt imbatranite cu meticulozitate in butoaie de stejar, pentru a exprima personalitatea si individualismul. Acest lucru le ofera un gust special, de inalta clasa si dezvaluie in acelasi timp, o multitudine de reminiscente aromatice, potrivite pentru o varietate de asocieri culinare si cine gastronomice exclusive.

Produse dupa tehnologia clasica, vinurile EPIZOD create de Salcuta poarta cu ele sarguinta si caracterul pamantului. Fiind situate in zona geografica protejata Stefan Voda, podgoriile sunt ingrijite si intretinute la cele mai inalte standarde, acest lucru facand posibila existenta unei calitati incontestabile, pentru fiecare vin al acestei colectii.

Gama se bucura de o diversitate aparte si numara urmatoarele vinuri: Feteasca Neagra, Saperavi, Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc Fume si Rose - toate in editie limitata, ce merita descoperite si savurate din plin.

Pastreaza cel mai bun EPIZOD pentru tine, descopera povestea acestor vinuri si gaseste-l in stock pe www.salcutawine.md 

*Acest articol este un produs comercial