Devino client nou al Vcredit.md si obtii sansa sa iei absolut toate creditele gratuit, pe tot parcursul verii!

Publicat:04.06.2019, 09:00

Atunci cand nu-ti ajung bani, dar ai nevoie de ei in mod urgent, imprumutul online de la www.vcredit.md poate deveni colacul tau de salvare. Fara sa iesi din casa, poti obtine banii necesari direct pe propriul card bancar sau in numerar. Fara hartii. Fara asteptari in cozi interminabile la ghiseele bancilor. Timp de 1 ora de la aprobarea cererii pentru imprumut, vei putea deja sa gestionezi banii obtinuti.

Toata vara – toate creditele gratuite!

Primul imprumut de la Vcredit.md a fost si va ramane absolut gratuit. Dar, in perioada 01 iunie-31 august 2019poti profita de o oferta fara precedent! Daca devii client nou al Vcredit.md – obtii sansa sa iei si restul creditelor pe tot parcursul verii – absolut gratuit, adica nu vei plati nici un comision sau dobanda. 

Primul imprumut este disponibil in sume de la 500 la 6000 lei pentru o perioada maxima de 30 zile. La expirarea acestui termen, vei avea de rambursat doar banii imprumutati, fara a plati vreun leu in plus. De la al doilea imprumut, suma disponibila este pana la 8000 lei, de asemenea, pentru un termen de pana la 30 zile. Și daca pana cum, de la al doilea credit, se aplica si un cost in valoare de 0,8% pe zi, de pe 01 iunie poti profita de aceste sume, fara sa achiti vreun cost suplimentar, dobanda ramane a fi 0%!


Cine si cum poate beneficia de super-oferta?

Orice cetatean al Republicii Moldova, care a atins varsta de 20 de ani, detine un loc de munca stabil si un venit lunar si nu a mai fost pana acum client al Vcredit.md, poate accesa din orice colt al tarii site-ul www.vcredit.md – sa se inregistreze, creandu-si un cont personal, iar mai apoi sa completeze formularul de aplicare, sa anexeze pozele buletinul de identitate si sa expedieze cererea expertilor creditari spre examinare. Tot acest proces dureaza aproximativ 7 minute, fara sa fii nevoit sa pierzi jumatate de zi pe deplasare la oficiul creditorului si pe colectarea zecilor de acte si adeverinte. 

In cazul aprobarii cererii de imprumut, banii vor fi transferati imediat, direct pe cardul tau sau la posta, de unde ii vei putea lua in numerar. Mai mult de atat, la rambursarea imprumutului, va urma sa intorci doar suma creditului, fara sa mai platesti comision adaugator, fie ca alegi sa achiti la banca, la posta, prin terminale sau online - direct din contul de pe site. 

Vcredit.md inseamna mai mult decat un ajutor financiar sau credit doar cu buletinul. Aici gasesti flexibilitate, siguranta, incredere si totodata acel prieten care te imprumuta mereu pana la salariu.

www.vcredit.md



*Acest articol este un produs comercial