Un barbat din Orhei a batut toate recordurile pe siteul 7777.md. Grigore F. a mizat in acest week-end 1000 de lei pe o combinatie de 26 meciuri si a castigat 919 081,11 de lei. Acesti bani practic i-au permis sa ramana acasa, alaturi de copii si nepoti, chiar in momentul cand se pregatea sa plece la munca in strainatate.

Publicat:12.10.2021, 12:17

''La 44 de ani ani pot spune ca sunt norocos cu adevarat. Dumnezeu a facut ca eu sa-mi fac familia fericita. Sotia a aflat prima de castig, dar nu a crezut. Cand i-am aratat biletul, mi-a sarit in brate de fericire, m-a sarutat. Am sarbatorit doua zile pentru ca am chemat si cei mai buni prieteni acasa”, si-a destainuit emotiile castigatorul. 

Barbatul era cu bagajele pregatite deja si urma sa plece la munca peste hotare, ca sa agoniseasca bani pentru finisarea casei.

''Acum as putea spune ca sunt bunel fericit dupa ce am castigat acest bilet norocos, eu am o nepotica, o parte din castig va fi pentru ea. Sincer va spun, duminica dimineata, aveam bilet spre Londra, acolo unde muncesc de mai bine de patru ani in domeniul constructiilor. Acum, gata, nu mai plec nicarieri. Doamne, sunt atat de fericit! Cu banii castigati, voi termina de raparat casa si voi avea grija de propria sanatate”, nu si-a putut stapani emotiile castigatorul.

Grigore este constructor de meserie, dar are fotbalul in sange.

''Atletico Madrid este echipa mea favorita, ii urmaresc de mic copil. Eu in fiecare zi analizez toate partidele care au loc in lume si am stiut ca intr-o zi va veni si sansa mea. Sa revin la bilet. Ultimul joc la care am avut emotii era partida dintre Serbia si Luxemburg, gazdele au batut abia in minutul 75 si atunci am simtit ca mi-a mers'', povesteste Grigore istoria succesului sau.

Sambata seara, Grigore a ales pe 7777.md o combinatie din 26 de partide de fotbal, majoritatea din calificarile pentru Campionatul Mondial. In bilet, el a pariat pe victorie, la o cota de 549.52, iar datorita optiunii ComboBoost, castigul sau a fost dublat si a ajuns la suma de aproape 1 000 000 de lei.

 

*Acest articol este un produs comercial.