Un cocktail banal, preparat din doar trei ingrediente, s-a dovedit un adevarat miracol pentru Crystal Davis, o femeie din Statele Unite. Dupa ce a baut timp de un an un mix format din apa calduta, miere si zeama de lamaie, Crystal si-a povestit experienta, spre uimirea tuturor.

Publicat:26.04.2016, 14:31

Amestecul de apa, miere si lamaie are o multime de beneficii pentru sanatate, cum ar fi curatarea sistemului limfatic, reglarea PH-ului si curatarea ficatului. Dar asta nu e tot. O spune Crystal Davis, care a urmat timp de 12 luni o dieta bazata pe acest amestec.

"Acum un an sufeream frecvent de raceli si gripe. Medicamentele din farmacii nu m-au ajutat cu nimic, doar imi alinau disconfortul creat. O prietena mi-a recomandat sa beau apa calda cu miere si lamaie in fiecare dimineata. Desigur, la inceput am reactionat cu scepticism la recomandarea ei, insa mi-am zis ca trebuie sa incerc. Oricum, nu aveam nimic de pierdut!", spune ea potrivit brightside.me.

Si chiar asa a fost. In cateva zile a scapat de gripa si asa a inteles ca, de fapt, amestecul cu pricina este un adevarat elixir. De atunci spune ca nu a mai racit deloc, nu a mai stranutat deloc si a uitat cum este sa ai dureri de cap. De asemenea, aceasta combinatie a facut-o sa renunte la cafea si tigari, de care era dependenta.

"Abia astept dimineata sa ma delectez cu bautura favorita care, insa, nu imi provoaca dureri de cap sau lipsita de energie asa cum o face cafeaua. In plus, am mai multa energie pentru mai mult timp si sunt fericita toata ziua", a mai povestit femeia.
Reteta cocktailului este simpla. "De obicei, pentru un pahar din aceasta bautura, storc o jumatate de lamaie si adaug o lingurita de miere. Torn peste acestea apa calduta, si amestec bine. Consum acest preparat in fiecare dimineata, pe stomacul gol", a marturisit femeia.

Avantajele acestui mix sunt multiple. Pe de o parte, imbunatateste digestia. Combinatia este menita sa ajute tranzitul intestinal si sa stimuleze ficatul, ajutand la eliminarea toxinelor din corp. Mierea are proprietati antibacteriene si elimina posibilele infectii din corp.

Daca bei apa calduta cu lamaie si miere, peretii intestinelor-in special al colonului- sunt stimulati, reusind in acest fel sa  scapi de toxine, sa absorbi mai usor nutrientii si sa ramai hidratata, noteaza perfecte.ro.

Mixul te scapa de constipatie, curata tractul urinar si combate respiratia urat mirositoare. Mai mult, daca te simti obosita, mierea din compozitie iti va da un plus de energie.

Amestecul de apa calda, miere si lamaie ajuta si la pierderea in greutate si daca il consumi cu regularitate tenul tau va fi mai curat si mai stralucitor.