Au mai inmormantat-o odata. Ecaterina Litvinschi, primul lucrator medical din tara care a murit de coronavirus, a fost astazi dezhumata si ingropata din nou alaturi de sotul sau. La funeralii au venit din nou colegii si rudele femeii.

Publicat:07.04.2020, 19:24

Ecaterina Litvinschi avusese un loc de veci rezervat alaturi de sot, insa ea a ajuns sa fie inmormantata la marginea cimitirului.

Diana AMBROS, REPORTER PRO TV: “Dupa ce rudele decedatei au primit permisiunea de la ASNP de a exhuma osemintele decedatei pe 3 aprilie, totul s-a intamplat abia in aceasta dupa-amiaza.”

In aceasta situatie absurda, rudele au ajuns sa se bucure ca asistenta medicala a ajuns sa fie ingropata acolo unde voia ea.

Diana AMBROS, REPOTER PRO TV:Prima asistenta medica de pe ambulanta rapusa de coronavirus si inmormantata la marginea cimitirul “Sfantul Lazar” a fost reinhumata, alaturi de sotul ei, in locul rezervat de acum 17 ani.”

Ecaterina Litvinschi s-a stins din viata acum o saptamana. Ea a fost cel mai longeviv angajat de la Centrul de Asistenta Medicala Prespitaliceasca.