Mai multi medicii rusi si un politician au sarit in apararea asistentei medicale care a fost mustrata dupa ce a fost pozata purtand doar lenjerie intima pe sub echipamentul de protectie.

Publicat:23.05.2020, 13:09

Nu trebuie sa fie sanctionata disciplinar”, a declarat Vitaly Milonov, membru al partidului Rusia Unita, pentru ziarul rus Komsomolskaya Pravda. „In niciun caz fata nu trebuie pedepsita, sunt categoric impotriva acestui lucru”, a mai spus politicianul.

Asistenta medicala, Nadia, 23 de ani, care lucreaza la Spitalul Clinic Regional Tula, a fost sanctionata disciplinar pentru „nerespectarea cerintelor privind tinuta personalului medical”.

Nadia le-a spus managerilor ca nu si-a dat seama ca lenjeria ei se vedea prin echipamentul de protectie si ca si-a dat hainele jos pentru ca e prea cald in saloane.

Dr. Anastasia Vasilyeva, presedinta unui sindicat al medicilor, a sarit, de asemenea, in apararea asistentei. Pana la urma, sactiunea disciplinara a fost retrasa, potrivit presei din Rusia. Mai mult, Nadia ar fi primit si mai mule oferte de colaborari de la firme de lenjerie intima in urma mediatizarii masive a cazului ei.

Sursa: