<p>Cum sa ramai vesel si sa nu suferi de depresie pe vreme de coronavirs? Este intrebarea pe care si-o pun oamenii din intreaga lume, nevoiti sa-si petreaca zilele intre patru pereti. E simpu! Poti sa faci sport, folosind obiectele din casa, te poti juca impreuna cu animalele de companie sau, daca vocea interioara iti striga sa canti, poti sa o faci… de la balcon.</p>

Publicat:26.03.2020, 23:16

Carantina l-a determinat pe un solist al Operei din Paris sa faca repetitii acasa, de la fereastra. De mai bine de o saptamana, tenorul francez isi incanta vecinii cu serenade.

Schimbam ritmul muzicii si urmarim un DJ, caruia, se pare ca i s-a facut dor de petreceri, asa ca a inlocuit tehnica pe care o folosea in cluburi cu aragazul de la bucatarie.

Si pentru ca nu pot merge la concerte, unii au organizat spectacole acasa, fiind chiar ei in rol principal.

Salile de sport au fost inchise, insa sportul nimeni nu l-a anulat, cel putin pentru aceasta tanara, care a gasit o metoda de a exersa.

Altii, ingeniosi, s-au distrat cum au stiut ei mai bine...

...iar in multe cazuri, animalele de companie te ajuta sa scapi de plictiseala.

Iar topul imaginilor haioase filmate in timpul carantinei poate continua. Coronavirusul tine oamenii la distanta, insa nu-i poate indeparta. Ba din contra, parca au devenit mai uniti in aceste momente dificile.