<p><strong>Pe timp de pandemie, doi vicedirectori ai Spitalului Clinic Republican „Timofei Mosneaga” si-au depus cererile de demisie. Informatia a fost confirmata pentru Ziarul de Garda de catre surse din cadrul institutiei.</strong></p>

Publicat:26.03.2020, 20:43

La functie renunta Ion Balica, vicedirector medical, dar si Nina Munteanu, vicedirector management in sanatate. Informatia despre plecarea din functie a celor doi nu a fost inca facuta publica oficial, insa potrivit surselor din cadrul institutiei Nina Munteanu si-ar fi dat demisia in semn de protest dupa eliberarea din functie a directorului spitalului.

Solicitati de PRO TV, serviciul de presa al Ministerului Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale nu ne-a oferit o reactie.

Anuntul despre demisia celor doi vicedirectori vine dupa ce acum doua zile Anatol Ciubotaru a fost eliberat din functia de director al Spitalului Clinic Republican.

Citeste si : Fiica fostului director de la Spitalul Republican, nemultumita ca tatal ei a fost demis: "Cum poate o comisie in care toti decidenti nu au lecuit in viata lor pe nimeni sa decida sa dea afara un medic care a salvat zeci de mii de oameni timp de 47 de ani?" - FOTO

Ion Chicu a anuntat ca-l demite pe Anatol Ciubotaru dupa ce s-a anuntat ca patru lucratori medical de la Spitalului Clinic Republican au fost testat la coronavirus la un laborator privat. Totul s-ar fi facut la initiativa directorului institutiei.

Interimatul functiei este asigurat de fostul viceministru al Sanatatii, Andrei Uncuta.