In aceasta perioada au de suferit multe femei care vizitau regulat saloanele de frumusete, iar acum au ramas fara manichiura si nu mai au parul aranjat ca la salon. Totusi, acesta este un prilej bun de a face un restart si de a lasa parul, tenul fetei sa-si revina cu un mic ajutor din partea noastra.

Publicat:22.03.2020, 08:00

Toate saloanele din capitala si-au inchis usile si femeile care nu au reusit sa-si faca manichiura, pedichiura, ingrijirea tenului sau alte proceduri sunt nevoite sa incerce sa faca asta in conditii de casa.

Daca inainte saloanele de frumusete erau pline cu cliente, astazi a ramas doar linistea si curatenia impecabila.

Tenul fetei va savura aceasta perioada, daca ii vom acorda maxima atentie si vom urma toate recomandarile specialistilor.

Daca iesim din casa pentru a merge la magazin, nu uitam de cea mai importanta protectie pentru acest sezon – masca.

Dar ce facem cu manichiura si pedichiura si cum scapam de gelul de pe unghii?

Exista si in acest caz o solutie!

Nici ingrijirea parului nu este atat de grea in conditii de casa cum pare. 

Cel mai important este sa ne scoatem starea asta de stres, anume ea actioneaza asupra parului. Cel mai usor este de facut un masaj. Tot pentru ce nu am avut timp pana acum, masti de mai lunga durata, in cateva etape, acum le putem folosi.

Si daca totusi avem nevoie de o coafura ca la salon...folosim protectie, daca folosim placa sau ondulatorul. Ce ce priveste tapajul – suvita trebuie sa fie ridicata la 90 grade si pieptenele la fel fata de suvita, incet incepem de sus in jos niste miscari de parca am face valuri.  

Specialistii recomanda sa nu scoatem singure extensiile de gene, dar sa incercam sa le pastram cat mai mult timp posibil: sa le pieptanam, sa nu dormim cu fata in perna si sa nu le smulgem. Asa ne asiguram ca genele noastre vor rezista pana saloanele de frumusete isi vor deschide usile, din nou.