Starul serialului „Breaking Bad”, Bryan Cranston, a anuntat ca a avut COVID-19 si a facut un apel catre fanii sai sa poarte masca si sa respecte regulile de distantare, relateaza CNN.

Publicat:02.08.2020, 08:15

Bryan Cranston, faimos mai ales pentru rolul sau din serialul „Breaking Bad”, in care joaca rolul lui Walter White, un profesor de chimie care devine traficant de metamfetamina a postat pe Instagram un clip in care apare donand plasma.
„Salut. Cam pe-acum probabil ca va simtiti un pic legati, restrictionati din punctul de vedere al mobilitati si, la fel ca mine, sunteti plictisiti de asta!! Ei bine, vreau doar sa va incurajez sa mai aveti un pic de rabdare. Eu am fost destul de strict in respectarea regulilor si, totusi, am luat virusul. Da, suna descurajant acum cand peste 150.000 de americani au murit din cauza virusului. Eu am fost unul dintre cei norocosi. Va indemn sa purtati masca, sa va spalati pe maini si sa ramaneti distantati fizic. Vom invinge, dar DOAR daca respectam regulile impreuna”, a spus starul american pe Instagram.

Sursa: Digi24.ro