Cinci decese noi inregistrate in tara noastra, informeaza Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale.

Publicat:01.08.2020, 16:59

Este vorba despre o femeie de 66 ani, din raionul Cantemir. Internata la data de 28 iulie, la Spitalul Raional Cantemir. Comorbiditati: cardiomiopatie, diabet zaharat, hipertensiune arteriala.

Un barbat de 87 ani, din mun. Chisinau. Transferat la data de 23 iulie, de la Spitalul Clinic Municipal “Sf. Treime”, la Institutul de Medicina Urgenta. Comorbiditati: diabet zaharat, cardiopatie hipertensiva, hipertensiune arteriala.

A murit si un barbat de 53 ani, din raionul Dubasari. Transferat, la data de 25 iulie, de la Spitalul Raional Straseni, la Institutul de Medicina Urgenta. Comorbiditati: cardiopatie mixta, encefalopatie mixta.

A decedat si un barbat de 66 ani , din raionul Dubasari. Transferat, la data de 29 iulie,  de la Spitalul Raional Orhei, la Institutul de Medicina Urgenta. Comorbiditati: hipertensiune arteriala, cardiopatie hipertesiva, dismetabolica.

Si un barbat de 77 ani, din mun. Chisinau. Internat la data de 31 iulie, la Institutul de Medicina Urgenta. Comorbiditati: edem pulmonar mixt (alveolar, interstitial).