Inca 2 decese din cauza coronavirusului au fost anuntate, astazi, in Republica Moldova. Bilantul ajunge la 21. Declaratiile au fost facute de ministrul Sanatatii, Viorica Dumbraveanu.

Ultimul update: 07.04.2020, 09:34 Publicat:07.04.2020, 08:53

Viorica DUMBRAVEANU, MINISTRUL SANATATII: "Este vorba despre doi barbati de 68 de ani.

In primul caz a fost internat pe 3 aprilie la Institutul de Medicina Urgenta in stare extrem de grava.

Tot acolo a fost internat si al doilea barbat, la 6 aprilie, transferat din Glodeni in stare extrem de grava."

Primul deces din cauza noului coronavirus s-a inregistrat la 17 martie. Este vorba despre un medic care a lucrat la Urgente.

La 27 martie, a fost anuntat al doilea din cauza coronavirusului.

La 31 martie au fost anuntate inca 2 decese. Este vorba despre un barbat din Briceni si o femeie din regiunea transnistreana.

Al cincilea deces de coronavirus in Republica Moldova a fost inregistrat la 1 aprilie. Este vorba despre o persoana din Transnistria si este al doilea deces inregistrat in stanga Nistrului.

La 3 aprilie, inca un medic din Moldova a decedat rapus de Covid - 19. Este vorba despre o femeie care a lucrat la Substatia Medicala Urgenta din Soroca.

La 4 aprilie, s-au inregistrat 4 decese, dintre care unul din Transnistria. O tanara de 27 de ani, un barbat de 79 de ani, si doua femei - una de 57 de ani, iar a doua de 65 de ani. Bilantul ajungand la 12.

Inca trei decese s-au inregistrat la 5 aprilie. Bilantul ajunge la 15. Printre ei, era un medic. Este vorba despre medicul radiolog, Valeriu Pripa, care activa in cadrul clinicii private Repromed, in varsta de 59 ani.

La 6 aprilie, ministrul Sanatatii a anuntat despre 4 persoane rapuse de coronavirus.