Inca 5 persoane si-au pierdut viata in lupta cu coronavirusul in tara noastra. Bilantul ajunge la 541.

Ultimul update: 30.06.2020, 09:58 Publicat:30.06.2020, 09:58

Este vorba despre o femeie de 61 ani, din raionul Ialoveni. Transferata, la data de 20 iunie,  de la Spitalul Clinic Municipal Sf. Treime la Institutul de Medicina Urgenta. Comorbiditati: diabet zaharat, nefropatie diabetica, hipertensiune arteriala, cardiopatie hipertensiva.

Un barbat de 67 ani, din raionul Rezina. Transferat,  la data de 23 iunie, de la Spitalul Raional Rezina, la Institutul de Medicina Urgenta. Comorbiditati: sechele AVC suportat, encefalopatie discirculatorie mixta gr. III, hipertensiune arteriala, bronhopneumopatie cronica exacerbare severa

O femeie de 78 ani, din raionul Taraclia. Internata in stare grava, la data de 26 iunie, la Spitalul Raional Taraclia. Comorbiditati: hipertensiune arteriala, insuficienta cardio-vasculara.

Inca o femeie de 71 ani, din Chisinau. Internata la data de 17 iunie, la Spitalul Clinic Muncipal Nr. 1. Comorbiditati: diabet zaharat, infarct miocardic vechi, cardiomiopatie mixta, hipertensiune arteriala.

Si o femeie de 55 ani, din raionul Floresti. Internata la data de 6 iunie, la Spitalul de Psihiatrie Balti. Comorbiditati: hepatita cronica, schizofrenie paranoida, obezitate, cardiopatie dismetabolica, hipertensiune arteriala.

In total, numarul celor infectati de COVID - 19 in RM este de 16357.