Intrebat cu ce se ocupa tatal sau si despre acuzatiile precum ca acesta ar fi Ruslan Dobos, care ar avea o afacere cu Veaceslav Platon, liderul partidului AUR, Vlad Biletchi a refuzat sa spuna cine este tatal lui si cu ce se ocupa, insa sustine ca informatiile sunt false, iar Dobos nu e tatal lui. Declaratiile au fost facute in cadrul dezbaterilor electorale “Te votezi la PRO TV”.

Publicat:25.06.2021, 21:27

Dupa ce in presa romana a aparut informatii ca Ruslan Dobos ar fi tatal lui Vlad Biletchi si ar avea afaceri impreuna cu Veaceslav Platon, candidatul partidului AUR a refuzat sa spuna cine este tatal sau, insa a declarat ca Ruslan Dobos nu este tatal lui, iar informatiile sunt false.

Vlad BILETCHI, CANDIDAT AUR:"Este un fals. Presa de propaganda din start ne-a bagat in mana lui Plahotniuc, apoi in a lui Sor, in mana lui Dodon. Ei fac asta ca oamenii care nu ne cunosc sa se sperie de noi. Nu este adevarat si nici nu vreau sa comentez."

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PRO TV:"Cu ce se ocupa tatal dumneavoastra, precum si numele lui?"

Vlad BILETCHI, CANDIDAT AUR:"Nu vreau sa raspund la aceasta intrebare, pentru ca articolul este propaganda si minciuna."

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PRO TV:"Odata ce nu ne spuneti asta, vom ramane cu niste indoieli."

Vlad BILETCHI, CANDIDAT AUR:"Va spun foarte clar. Acel om nu e tatal meu."
 

Anterior, in presa din Romania au aparut o serie de informatii precum ca Vlad Biletchi ar fi fiul afaceristului Ruslan Dobos.