Intrebata de ce nu a indicat nimic in declartia de venit, desi are o casa cu 2 nivele pe strada Targovistei, dar si o spalatorie, Maria Olar spune ca locuinta este inregistrata pe copii, nu pe numele ei. Totodata, aceasta mentioneaza ca a dat mita pentru a-si face actele pentru casa. Declaratia a fost facuta in cadrul dezbaterilor electorale "Te votezi la PRO TV".

Publicat:06.07.2021, 21:20

Maria Olar, candidat la alegerile parlamentare pe listele Partidului Oamenilor Muncii: „In 2007 m-am intors din Italia, in 1995 mi-am cumparat locul de casa, iar in 1997 am inceput sa-mi contruiesc casa, in 1999 am trecut in casa. Documente nu aveam, pentru ca nu intelegam ce inseamna acte si ce documente trebuie sa fac, nu stiam ca trebuie sa-mi pun viza de resedinta. In 2008 am inceput sa-mi fac actele, am intampinat mai multe probleme. Le-am cumparat cu foarte multi bani, toate actele acestea. Care legal? Niciun fel de legal. S-a cerut mita, cum sa nu dai, daca altfel nu poti obtine nimic. Acum am actele in regula. Eu aveam cetatenie ruseasca, iar pe cea moldoveneasca am primit-o in 2011, casa e facuta in 2010 pe copii”. 

Maria Olar mentioneaza ca spalatoria pe care o are, tot este inregistrata pe copii. Totodata, intrebata din ce bani traieste, candidata POM la alegerile parlamentare spune ca este intretinuta de copii.