Dupa scandalul din pauze, dar si din timpul emisiunii, cand Alexandr Kalinin s-a enervat ca nu a primit intrebarile in limba rusa si a aruncat cu o sticla in panoul PRO TV, candidatul pentru functia de deputat din partea Partidului Regiunilor, a parasit platoul dezbaterilor "Te votezi la PRO TV"  fiind chiar in direct la TV. Acesta si-a scos microfonul si a plecat infuriat din platou, trantind usa.

Publicat:29.06.2021, 10:48

Nicolae PANFIL, SEFUL MISIUNII PROMO-LEX DE OBSERVARE A ALEGERILOR: "Sper ca o sa raspundeti la aceasta intrebare pentru ca cetatenii Republicii Moldova, inclusiv cei vorbitori de limba rusa, asteapta raspuns la intrebari. Din perspectiva unui partid al regiunilor, cum vedeti dumneavoastra reforma administrativ teritoriala, cum ar trebui sa arate tara, poate ar trebui altfel structurata? Stiu ca aveti anumite prevederi in statut."

Dupa aceasta intrebare, Alexandr Kalinin s-a infuriat si l-a insultat pe reprezentantul PROMO -LEX. Acesta a repetat de mai multe ori sa-i fie adresate intrebarile in limba rusa, desi acesta a declarat inainte de dezbateri ca nu are nevoie de traducator din limba romana in limba rusa pentru ca intelege.

Alexandr KALININ, REPREZENTANTUL PARTIDULUI REGIUNILOR: "Parca nu este surd. Daca vreti sa auziti de la mine un raspuns, adresati-mi intrebarile in limba rusa. Pana acest lucru nu il veti face, niciun raspuns nu veti primi de la mine."

Nicolae PANFIL, SEFUL MISIUNII PROMO-LEX DE OBSERVARE A ALEGERILOR: "Se poate un comentariu daca imi permiteti. Sunt sigur ca mai multa lume s-a simtit in acest studiou astazi intimidati si sa nu mai spun discriminati. Sunt sigur ca domnul Kalinin intelege foarte bine ce vorbim noi si poate sa raspunda in limba rusa asa cum a anuntat ca va raspunde si as sugera sa avem putin respect pentru toata lumea."

Reprezentantul Partidulul Regiunilor a inceput un nou scandal, dar a fost intrerupt de moderatoarea emisiunii, lucru care l-a infuriat.

Alexandr KALININ, REPREZENTANTUL PARTIDULUI REGIUNILOR: "Va dau o intrebare. Dumneavoastra in ce limba vorbiti? Adica el are dreptul la replica, iar eu nu?"

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PRO TV: "Scoatetii microfonul domnului Kalinin pentru ca inca nu s-a saturat o emisune intreaga sa faca aici orice este posibil."

Candidatul pentru fotoliul de deputat si-a scos singur microfonul si a plecat din platou in timpul emisiei directe. Acesta a continuat sa insulte participantii si a trantit usa.

Alexandr KALININ, REPREZENTANTUL PARTIDULUI REGIUNILOR: "Luati-va microfonul. Succes."

Aseara, in timpul dezbaterilor electorale "Te votezi la PRO TV", in cadrul carora au fost invitati patru participanti, reprezentantul Partidului Regiunilor, Alexandr Kalinin, a facut scandal si a agresat verbal atat concurentii electorali cat si pe moderatoarea emisiunii, Lorena Bogza.

In timul unei pauze de publicitate, candidatul s-a enervat si a aruncat cu o sticla de apa in panoul PRO TV. Acesta s-a aratat indignat si  nu a raspuns la nicio intrebare, fiindca acestea nu ii erau adresate in limba rusa. Microfonul candidatului a fost deconectat de cateva ori, pentru a inceta scandalul.

Totodata, inainte de a incepe dezbaterile electorale, Alexandr Kalinin a fost intrebat daca are nevoie de traducator din limba romana in limba rusa, la care el a spus ca spus ca nu. Candidatul a spus ca va vorbi in limba rusa, dar va intelege intrebarile adresate in limba romana.

La finalul editiei, Lorena Bogza a cerut Partidului Regiunilor ca la urmatoarea runda sa trimita un alt reprezentant. In caz contrar, PRO TV isi va rezerva dreptul sa nu-l accepte pe Kalinin la urmatoarea dezbatere.

Citeste si :  Scandal in studioul dezbaterilor "Te votezi la PRO TV". Momentul in care candidatul Alexandr Kalinin arunca cu o sticla de apa in panoul PRO TV. Kalinin: "Nu-mi inchideti mie gura. Vrei sa vorbim, o sa vorbim in rusa" - VIDEO