Replici taioase din partea reprezentantului Partidului Regiunilor, Alexandr Kalinin, la adresa prezentatoarei Lorena Bogza, dar si a celorlalti candidati. Candidatul la alegerile parlamentare a refuzat sa raspunda la intrebarile adresate de moderatoarea emisiunii pentru ca nu erau adresate in limba rusa.

Publicat:28.06.2021, 21:46

Alexandr Kalinin s-a aratat indignat de faptul ca intrebarile nu ii erau adresate in limba rusa. Acesta s-a enervat, a insultat si a refuzat sa raspunda la intrebari. Microfonul acestuia a fost deconectat de mai multe ori, pentru nerespectarea regulamentului dezbaterilor.

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PRO TV: "Va rog sa deconectati microfonul domnului Kalinin pentru ca eu adresez intrebari. Daca doreste trebuie sa raspunda, daca nu, mergem mai departe."

Alexandr KALININ, REPREZENTANTUL PARTIDULUI REGIUNILOR: "Nu imi inchideti mie gura."

In timpul unei pauze de publicitate, Alexandr Kalinin, a aruncat cu o sticla de apa in panoul PRO TV. 

Alexandr KALININ, REPREZENTANTUL PARTIDULUI REGIUNILOR: "Am dreptul sa vorbesc. Cine sunteti voi aici sa nu imi permiteti sa vorbesc in tara mea in limba mea? Nu ma linisti. Vrei sa vorbim, o sa vorbim in rusa."

La un moment dat, candidatul a fost rugat sa paraseasca platoul. Alexandr Kalinin  a fost rugat sa se linisteasca, dar acesta a continuat sa fie agresiv verbal si cu candidatii din platou.

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PRO TV: "Domnule Kalinin, nu ati platit dumneavoastra aceste panouri ca sa aruncati cu sticla in ele. Daca nu va puteti comporta civilizat, va rog sa parasiti studioul."

Desi nimeni nu i-a interzis sa vorbeasca in limba rusa, reprezentantul Partidului Regiunilor a continuat sa faca scandal si sa injure.

Inainte de a incepe dezbaterile electorale, Alexandr Kalinin a fost intrebat daca are nevoie de traducator din limba romana in limba rusa, la care el a spus ca spus ca nu. Candidatul a spus ca va vorbi in limba rusa, dar va intelege intrebarile adresate in limba romana.

Spre finalul editiei de astazi, Alexandr Kalinin a parasit studioul. Lorena Bogza a cerut Partidului Regiunilor ca la urmatoarea runda sa trimita un alt reprezentant. In caz contrar, PRO TV isi va rezerva dreptul sa nu-l accepte pe Kalinin la urmatoarea dezbatere.