Ambientul deosebit, meniurile sofisticate si muzica de calitate sunt ingredientele pe care patronii restaurantelor din capitala mizeaza pentru un Revelion reusit. Localurile vor fi pline in noaptea dintre ani deoarece majoritatea petrecaretilor deja si-au facut rezervari, iar mese libere gasesti cu greu.
Trecerea dintre ani reprezinta pentru moldoveni prilejul perfect pentru a se aseza la o masa copioasa si a petrece alaturi de prietenii care merita sa le fie alaturi. Pentru ca acest eveniment sa fie unul reusit, restaurantele si cluburile din capitala se intrec in oferte atragatoare de pret si meniuri pe masura. Cu 70 de euro pentru o persoana intr-un local ni se propun doua meniuri, unul european si altul japonez.
Vitalie GOMENIUC, MANAGER: „Vor fi midii coapte cu scoici de mare, pere cu ficat de gâsca si noutatea sezonului salata din crbi cu mango. Dupa ora 12 va evolua Cristi Aldea-Teodorocivi, iar pana la 5 dimineata va canta DJ.”
In cluburi petrecerea de Revelion va va costa mai ieftin. Aici oferta incepe de la 30 de euro, dar pretul include doar gustari reci si o sticla de sampanie. Daca veti dori un meniu mai bogat, atunci veti scoate din buzunar peste 60 de euro. Pentru o masa de 4 persoane clubul ofera un platou cu fructe, unul cu mezeluri si altul cu branzeturi.
Iar cei mai pretentiosi se pot delecta cu o ambianta speciala intr-o pensiune din afara orasului. Aici oaspetii vor gasi bucate traditionale, un spectacol inedit cu cete de colindatori si Mos Craciun.
Olesea TURCAN, MANAGER: "Vom avea sarmalute... costa 1350 lei pentru o persona."
Cei care vor sa petreaca Revelionul in doi se vor confrunta insa cu o problema, intrucat majoritatea localurilor ofera mese pentru patru si mai multe persoane. Patronii spun ca oamenii au inceput sa-si rezerveze un loc la restaurant de Revelion inca de la inceputul lunii decembrie. Asa ca daca mai vreti o rezervare, veti avea nevoie d emult noroc, ca sa gasiti o masa libera.