Este din Chisinau, are 21 de ani si isi castiga banii cantand pe strada. A renuntat in clasa a 9-a la un liceu normal si s-a mutat la colegiu pentru ca, spune el, era mai usor. 

Publicat:26.09.2021, 08:23

Dupa interpretarea lui Andrei Serjant, juratului Marius Moga i-au dat lacrimile: „Ma uitam la tine si credeam ca tot ce canti e gata inregistrat, nu ai nici o grseala...esti artist, Andrei! Locul tau nu e pe strada.”

Carla's Dreams, JURAT SUPERSTAR: De la inceputul auditiilor eu mai mandru nu m-am simtit. Asta a fost absolut superb.”

Andrei Serjant isi doreste sa faca muzica pentru ca nu vrea sa devina sedentar. A inceput sa cante dupa ce a vazut un film despre un chitarist, nu isi aminteste cum se numea, si a doua zi l-a rugat pe tatal lui sa-i cumpere chitara. A invatat singur de pe internet, iar apoi a incercat si cu vocea.

A inceput sa cante pe strada in 2015. Vazuse un baiat pe strada si se gandea daca ar putea si el sa faca asta. S-a dus de mai multe ori, dar nu a avut curaj sa scoata chitara. Intr-un final si-a facut curaj si a cantat si a strans si ceva bani.

Dupa ce a vazut ca e apreciat pe strada, cu banii adunati si-a platit cateva lectii de canto. De 6 ani, canta pe strada. Au regula de doua ore – o regula a strazii, pentru a nu canta unii peste altii. Programul se face in functie de ora la care ajungi. Toti o respecta si sunt foarte uniti. Parintii lui nu i-au interzis sa cante pe strada. Sunt bucurosi ca isi castiga singur banii. I s-a mai intamplat sa-i spuna oameni pe strada ca e cersetor, ca mai bine s-ar duce sa munceasca. 

Sursa: